met Dei.3avu

Reggae Summer Sessions #2: met Dei.3avu

zaterdag 24 juli om 21:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Dei.3avu (spreek uit déjà vu) is een in 2011 opgerichte 7-koppige band uit Amsterdam. De band is ontstaan toen een groep vrienden, die dezelfde liefde voor muziek delen, elk een instrument oppakte en begon met oefenen. Zo begonnen deze autodidactische bandleden met het schrijven en componeren van eigen muziek. Sindsdien zijn ze creatief blijven groeien.

Vrij vertaald betekent het woord “déjà vu” reeds vertaald gezien of reeds ervaren, maar dat geldt niet altijd voor de eigenzinnige sound van Dei.3avu. Het unieke geluid van Dei.3avu is geïnspireerd door rootsrock-reggae, met invloeden uit verschillende muziekstijlen. Zo hoor je bijvoorbeeld hiphopinvloeden in hun nummers terug. Met een aangenaam rauwe stem, zingt frontman Elvin Woerdings teksten die een maatschappelijke of politieke boodschap bevatten.

Sinds 2015 speelde de band in voorprogramma’s van onder andere Warrior King en No Maddz en stonden ze op Kwaku, Reggae Vibration, in het Vondelpark en op Reggae Lake Festival.

Support Jah Sound International is een te gekke reggae- en dancehall soundsystem waarbij allerlei soorten reggae voorbij komen. Een reis door de muzikale geschiedenis van Jamaica! Jah Sound International is een bekend gezicht bij festivals in binnen- en buitenland. Zo werden onder meer Reggae Geel (België), het Summurjam Festival (Duitsland), Bongo Bongo Splash (Duitsland), het Music in the Sun-festival (Groot-Brittannië), het Rototom Festival (Italië, Spanje) en het Drum Rhytm Festival (Nederland) aangedaan.

Reggae Summer Sessions #3 met Johnny Baby vindt plaats op 28 augustus.
  Bij dit evenement werken we met zitplekken. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

 

  • 24 juli 202121:00

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 10,00

Bezig met laden