Rejecta + Imperatorz + more t.b.a.

Reunite Winter Edition: Rejecta + Imperatorz + more t.b.a.

zaterdag 21 januari 2023 om 21:00

Verwacht een dikke pot hardstyle tijdens deze speciale Reunite winter edition!

Reunite Festival Heerenveen en NF Events Sneek, o.a bekend van Noizefreaks, bundelen hun krachten en gaan voortaan verder onder de naam Reunite Festival! Om direct met de deur in huis te vallen, komen ze met het eerste indoor Reunite event, het eerste feest van het jaar en de dikste line-up ooit op Reunite.
Rejecta
Na jarenlang naar harde dansmuziek te hebben geluisterd en talloze evenementen te hebben bezocht, begon Wesley's liefde voor de muziek exponen tieel te groeien. Eén ding wist hij zeker: hij wilde zijn eigen soort hardstyle muziek maken. Na 4 jaar in stilte aan zijn producties gewerkt te hebben, kwam hij in contact met de jongens van Roughstate, die wisten dat ze dit niet voorbij konden laten gaan. Frequencerz ondersteunde twee van Wesley's tracks (Followed & Deserve To Die) tijdens hun Qlimax 2017-optreden en vanaf dat moment was Rejecta geboren. Kort na Qlimax onthulde Rejecta zijn identiteit voor een groot aantal online fans, die hunkerden naar de artiest achter de Qlimax-tracks. Kort daarna werd 'Followed' de eerste Rejecta-release op Roughstate. Rejecta gooide een bom in de scene en ‘Followed’ werd nummer 3 in de Hardstyle.com-hitlijsten. Ook wist hij op Spotify de nummer 1 plek in de Virale Top 50 van Nederland te bemachtigen. Zijn allereerste boeking was tijdens X-Qlusive Frequencerz in AFAS Live, waar hij optrad voor een volgepakt podium. Met veel spannende boekingen op komst, ziet de toekomst van Rejecta er veelbelovend uit.

Imperatorz
Deze energieke en toegewijde krachtpatser, die onder de naam Kevin door het gewone leven gaat, begon zijn reis in 2010 door talloze feesten te bezoeken en de artiesten in de scene te volgen in hun opkomst. Na jaren hard werken en plannen was het dan eindelijk zover: In oktober 2016 ging Imperatorz’ eerste track in première in de machtige Jaarbeurs in Utrecht, één van de grootste indoor-locaties van Nederland. Na grote resonantie van het eerste nummer, begon Imperatorz muziek uit te brengen op Nederlandse labels als "X-Raw Records", "Gearbox Digital" en het prestigieuze "Dirty Workz". Imperatorz-sets staan voor 110% energie - van track-keuze tot artiest!De line-up wordt aangevuld dus houd onze kanalen in de gaten!

  • 21 januari21:00

Contactgegevens

Kerkgracht 8
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 17,50

Bezig met laden