Unplugged

Smells like Nirvana: Unplugged

vrijdag 16 juli om 19:30

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Het was dit MTV Unplugged-concert dat Nirvana een onsterfelijke status gaf. Dik verdiend overigens. De unieke mix van die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven de show een beleving die maar moeilijk is te evenaren. Maar Smells Like Nirvana doet het!

Verwacht meer dan een avond vol heerlijke grunge. Dit concert verpakt namelijk een meeslepend verhaal. Een rauw en tragisch verhaal, dat wel. Over een jong bandje uit Aberdeen, Washington onder aanvoering van Cobain – en later met Grohl (Foo Fighters) op drums – dat in Amerika en ver daarbuiten met hits als 'Smells Like Teen Spirit' en het album Nevermind (1991) uitgroeit tot een icoon.

Van de razendsnelle opkomst, via legendarische optredens naar het verschrikkelijk einde; sluit je ogen en laat je meenemen terug in de tijd, naar een muzikale passie.

Smells Like Nirvana bestaat uit een cellist, twee gitaristen, bassist, percussionist en een accordeonist. Jeroen Bruers, Bas van Os, Roland Baak en Dennis Cruyssen vertalen de diepduistere klanken en leggen deze als een warme deken over je heen.

Dit concert is verplaatst. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

  • 16 juli 202119:30
  • 16 juli 202121:30

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 10,00

Bezig met laden