Sneekweek Slotconcert 2020
© Sneek Promotion
© Sneek Promotion

Sneekweek Slotconcert 2020

zondag 9 augustus van 16:30 tot 18:30
Looxmagracht

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Met het Straattheaterfestival op zowel vrijdag en zaterdag wordt dit weekend dan ook een echte culturele belevenis die een week vol Sneekweek zeilwedstrijden en vele Sneekweek festiviteiten waardig afsluit. Voorafgaand aan dit concert zal een openbare gezamenlijke kerkdienst van 13.00 tot en met 14.30 uur gehouden worden met een fantastische live coverband.

sloepplaats
Het muzikale programma is voor het publiek langs de kades gratis toegankelijk; voor de sloepen wordt een kleine bijdrage gevraagd van 20 euro per sloep, als tegemoetkoming in de kosten. Wilt u in uw eigen sloep vooraan op een VIP plaats (a 150 euro), dan kunt u zich aanmelden via info@sneekpromotion.nl.

Sponsors
OBW Sneek, de gemeente SWF, Sneek Promotion, Vereniging Ondernemend Sneek, Rabobank Sneek-SWF, de Lionsclub Sneek Waterstad en de gezamenlijke horecabedrijven uit Sneek. Deze laatste partij wil graag iets terugdoen voor de Snekers in verband met de overlast die de Sneekweek voor omwoners vaak met zich meebrengt.

De Lionsclub Sneek Waterstad geven ongeveer 100 senioren de mogelijkheid om het RABO Sneekweek Slotconcert bij te wonen. Zoals ieder jaar, worden tijdens deze muzikale middag deze oudere gasten voorzien van een lekker drankje & hapje en, waar nodig, geholpen door de professionele medewerkers van diverse thuiszorgorganisaties. Hiermee willen deze twee partijen ook de ouderen betrekken en de Sneekweek voor deze senioren een extra feestelijk tintje geven. In verband met nog te plannen onderhoud aan de kade zal de Looxmagracht vanaf 2 meter uit de kant afgezet worden voor het publiek.


  • dagelijks eenmalig16:30 - 18:30

Contactgegevens

Looxmagracht
8603 AB SNEEK

Bezoek de website

https://www.sneek.nl/nl/over-sneek/uitgelicht/sneekweek-slotconcert

Bezig met laden