Sneekweek Concert © Sneek Promotion
Slotconcert Sneekweek © Sneek promotion
Sneekweek Slotconcert compilatie © sneek promotion
Burgemeester Jannewietske tijdens de opnames © Lionsclub Waterstad Sneek

Sneekweek Slotconcert film

zondag 9 augustus van 16:30 tot 17:15

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Een compilatie van 5 jaar Sneekweek Slotconcert wordt uitgezonden op Studio Sudwest op zondagmiddag 9 augustus om 16.30 uur t/m 17.15 uur. 

Compilatie:
De Lionsclub Sneek Waterstad heeft een film over 5 jaar Sneekweek Slotconcert gemaakt. De première ervan is zondagmiddag 9 augustus as. om 16.30 uur. De film is dan voor iedereen live te volgen op Omroep Súdwest. In verband met de coronacrisis is er dit jaar geen Sneekweek Slotconcert. Om die reden heeft Lionsclub Sneek Waterstad besloten met behulp van een aantal professionals een film te maken op basis van een muzikale beeldcompilatie van de slotconcerten van de afgelopen jaren. De film zal o.a. worden aangevuld met korte interviews met bekende en minder bekende Sneekers over toen en nu, deze bijzondere coronatijd. De film is vooral bedoeld voor de ouderen in Sneek, maar uiteraard ook voor alle andere inwoners van Sneek te beleven op Omroep Súdwest op zondagmiddag 9 augustus om 16.30 uur!

De film wordt zondagmiddag Slotconcert-tijd, rekeninghoudende met de Corona-maatregelen, in 5 oudereninstellingen op groot scherm vertoont aan zo’n 175 ouderen.
Bij de première krijgen deze VIP-gasten, net zoals anders tijdens het Slotconcert, advocaat met slagroom geserveerd.

De film wordt aan de oudere bewoners, wonend in de Sneker (zorg)instellingen aangeboden. Omdat deze film via de televisie door Omroep Súdwest wordt uitgezonden, is deze première daarmee voor alle Sneekers direct online te zien. Burgemeester Jannewietske de Vries zal in de film een woord van welkom richten aan iedereen, die de film wil zien. Met deze film kun je thuis je eigen "Sneekweek"-feestje afsluiten in je eigen achtertuin. 

Marit Daams
De film is gemaakt door Marit Daams. Zij is de videograaf en levert in deze een hele mooie prestatie en ondersteuning van het project! Zij is afstuderend student aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en heeft al meer mooie documentaires en films op haar naam staan zoals https://cinecrowd.com/nl/rejina.  

Studio Sudwest is te vinden op: 
Ziggo analoog kanaal7
Ziggo Digitaal kanaal 40
KPN Kanaal 1343
Xs4all Kanaal 1343
Telfort Kanaal 1343
Tele2 via het menu van tele2
Stipte via het menu van Stipte

 

  • 9 augustus 202016:30 - 17:15

Contactgegevens

Zwarteweg 4
Sneek

Bezoek de website

http://www.sneek.nl

Bezig met laden