Sneker Filmwinter 2020

Sneker Filmwinter 2020

Donderdag 16 januari 2020 t/m zondag 19 januari
CineSneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

De Sneker Filmwinter is een jaarlijks kleinschalig filmfestival dat plaatsvindt in het derde weekeinde van januari. Uit het grote aanbod van het afgelopen jaar worden de highlights geprogrammeerd, en daarnaast ook flink wat actuele titels.

Onze programmeur zoekt naar een mooi evenwichtig aanbod van films, waaruit elke bezoeker een prachtig programma voor zichzelf kan samenstellen. De publiekslieveling van afgelopen seizoen wordt herhaald, we draaien altijd een bijzondere Gouden Oude, familiefilms, en natuurlijk een geweldige openingsfilm. Filosofisch, maatschappijkritisch, heftig, muzikaal, humoristisch en romantisch; we hebben het allemaal.

Eten en drinken

In de gezellig ingerichte foyer van CineSneek wordt u zowel voor als na de film gastvrij ontvangen. Er is natuurlijk koffie en thee en heerlijke appeltaart. Maar ook soep en een broodje voor wie echt niet weg wil. De kaart is tevens uitgebreid met wat kleine borrelhapjes, én de bar blijft na de laatste film nog even open. De leestafel wordt verzorgd door Boekhandel Van der Velde. Het dinerbuffet wordt verzorgd door De Walrus, in de sfeervolle achterzaal van het restaurant. 

Contactgegevens

Leeuwenburg 12
8601 BC Sneek
E info@filmhuissneek.nl

Bezoek de website

http://www.snekerfilmwinter.nl

Ook in deze periode

Bezig met laden