Svartidauði + Saturnalia Temple + Almyrkvi +Tsjuster

Svartidauði + Saturnalia Temple + Almyrkvi +Tsjuster

Zondag 2 juni 15:00
Poppodium Het Bolwerk

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Een stevige middag en avond vol noordelijke metal! IJsland is met Svartidauði en Almyrkvi vertegenwoordigd, terwijl Saturnalia Temple de Zweedse eer verdedigt. En Tsjuster komt laten horen dat het met de Friese black metal ook dik in orde is.

Svartidauði
Svartidauði (foto) is een van de parels van de florissante IJslandse blackmetalscene. In 2018 bracht de band haar tweede volledige album ‘Relevations Of The Red Sword’ uit, dat zes duistere, dissonante en ingenieuze composities bevat. Het ruige geluid van deze band is hedendaags, authentiek en grillig als de rotskusten van het vaderland.

Saturnalia Temple
Zweden wordt vertegenwoordigd door Saturnalia Temple, dat ‘black magic metal’, oftewel een psychedelische vorm van stoner/doom, laat horen. Betoverend, hypnotiserend en bezwerend.

Almyrkvi
Almyrkvi is evenals de headliner van vandaag afkomstig uit IJsland en bracht tot dusverre één album uit: ‘Umbra’ uit 2017. Verwacht atmosferische duisternis in de hoek van Darkspace en Blut Aus Nord.

Tsjuster
De middag wordt geopend door ons eigen Tsjuster, dat de rijke historie van Friesland komt openbaren met keiharde black metal als gereedschap. In april komt de band met haar eerste EP: ‘Swarte Heap’.

Contactgegevens

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek

Bezoek de website

http://www.hetbolwerk.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 20,00

Bezig met laden