Theater : Bruce Springsteens Born in the U.S.A.

Theater : Bruce Springsteens Born in the U.S.A.

Woensdag 9 januari 2019 20:15
Theater Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

35 Jaar na de release van Bruce Springsteens ‘Born in the U.S.A., speelt Legendary Albums Live het volledige album in het theater onder leiding van Erwin Nyhoff. Try- out

Velen, bijvoorbeeld president Ronald Reagan, interpreteerden het titelnummer ‘Born in the U.S.A.’ als een patriottische lofzang op de Verenigde Staten en de American Dream. In werkelijkheid is het een kritische beschouwing over de gevolgen van de Vietnamoorlog en de economische crisis.
Gelukkig is daar Erwin Nyhoff, die met zijn ontwapenende vertolking van ‘The River’ de coaches van ‘The Voice’ omverblies. Springsteen fans zijn het erover eens dat hij als een van de weinigen, zo niet als enige zanger in Nederland de onvervalste Bruce Springsteen energie en zeggingskracht evenaart. Rob Winter (Kayak, Borsato, Guus Meeuwis) speelt en “dirigeert” de gitaren in de 7-koppige LA-Live Band, en exclusieve beelden van Jan Douwe Kroeske’s interview met Bruce Springsteen, brengen ons een stapje dichterbij het antwoord op de vraag: Who’s the Boss?! Bovendien wordt Springsteen dit jaar 70. Aanleiding genoeg om eens flink uit te pakken met een 2 uur durend rocktheaterspektakel waarin naast het album ook zijn andere grote hits.
Na drie succesvolle tournees, is Bruce Springsteens Born in the U.S.A. alweer de vierde theaterproductie van Legendary Albums Live.

Contactgegevens

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Bezig met laden