Theater : Enge Buren met Vreemde Vogels

Theater : Enge Buren met Vreemde Vogels

Zaterdag 3 maart 20:15
Theater Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret.

Ze bestaan bijna vijfentwintig jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit.

Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit (en het bespaart je een consult bij de psychiater!)

Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz, maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Contactgegevens

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Bezig met laden