Theater : Isabelle Beernaert - Le Temps perdu

Theater : Isabelle Beernaert - Le Temps perdu

Donderdag 7 maart 20:15
Theater Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Le Temps perdu is een voorstelling waarin de kleine dingen van het leven alle aandacht krijgen. Echte aandacht voor je ontwikkeling is immers de meest bevredigende manier van bestaan. Le Temps perdu gaat over opnieuw kijken. Over de essentie van de mens, over liefde, over de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke Isabelle Beernaert.

Gewoon doen is uit de tijd. We leven in een cultuur waarin we moeten genieten. Waar er vroeger een verbod op genieten lag, is het nu doorgeschoten naar een nieuw gebod: Gij zult genieten. Goed is niet goed genoeg. Het moet fantastisch zijn. We willen het ultieme geluk en altijd. Maar juist door af en toe een beetje ongelukkig te kunnen zijn, vermijd je het echte ongelukkig zijn.

De jaren verstrijken en ieder seizoen heeft zijn eigen aantrekkelijkheid. In ‘Le Temps perdu’ laat Isabelle met vier koppels, die de vier seizoenen vertegenwoordigen, de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende, zien. Pure, ogenschijnlijk alledaagse bewegingen worden opnieuw geïnterpreteerd, om de genuanceerde schoonheid te zoeken. Met het oplopen van de leeftijd, het verstrijken van de seizoenen, worden de koppels fragieler, maar sterker in hun samenzijn.

Contactgegevens

Westersingel 28
8601 GR Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

http://www.theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 32,00

Bezig met laden