Theater: Marc-Marie Huijbrechts

Theater: Marc-Marie Huijbrechts

Donderdag 15 februari 20:15
Theater Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

"Getekend"Onweerstaanbaar, aanstekelijk en vilein programma

Het lijkt of Marc-Marie voor dit programma put uit een eindeloze bron van materiaal, hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen. Het publiek wordt meegevoerd, en is als was in zijn handen. Maar daar gaat het niet om. De verhalen worden losjes ingeleid door “kopjes”, of aparte stukjes, die gaan over dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Dat begint allemaal vrij onschuldig, maar gaandeweg wordt het pijnlijk, totdat, via die omweg, uit de verzameling puntige anekdotes een bittere conclusie groeit.
De prachtig gezongen nummers ondersteunen die diepere laag in de voorstelling. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is? Je zoekt troost bij een geliefde, maar hoe pijnlijk is het om te beseffen dat jij die ander nodig hebt om van jou te houden, omdat je niet van jezelf kunt houden?
GETEKEND is daarmee een diepzinnig, persoonlijk programma dat drijft op emotie. Gelukkig is Marc-Marie in zijn verhalen zó grappig, en plaatst hij zich op zo’n unieke manier buiten de wereld die hem amuseert, dat je ook wel snapt hoe hij zich staande houdt.

Contactgegevens

Westersingel 28
8601 GR Sneek
http://www.theatersneek.nl
Bezig met laden