Theater : Martin Simek en Charles Groenhuizen .

Theater : Martin Simek en Charles Groenhuizen .

Woensdag 14 maart 12:00
Theater Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Interview met Martin Simek Charles Groenhuizen

Simeks streven voortdurend in het moment zelf te leven maakt hem als kijker en luisteraar tot een zeer geschikt interviewer. Jarenlang heeft hij in opdracht van de RVU talloze prominenten en vooral veel gewone mensen laten vertellen over hun diepste zieleroerselen, motieven, angsten en verwachtingen. Altijd invoelend, meegaand en met begrip ontlokt hij zijn gasten uitspraken waarvan ze zelf niet eens wisten dat ze die ooit zouden doen. Het levert ‘prachtige radio’ en een interessante vorm van ‘theaterinterviews’ op. Het gesproken woord is bij uitstek Martins medium, dwars tegen de tijdgeest in.
In de nieuwe reeks interviews ‘Simek ontmoet’ treft hij zijn gasten in de setting van een theaterzaal. U bent als kijker en toehoorder getuige van de bijzondere intimiteit die Simek samen met zijn gasten weet op te roepen. Wat beklijft zijn fantastische verhalen.

Drie keer per seizoen programmeert Theater Sneek een lunchvoorstelling. Een pittig interview tijdens het middaguur, inclusief een lunch.

Contactgegevens

Westersingel 28
8601 GR Sneek
http://www.theatersneek.nl
Bezig met laden