Tinto!Geen Poes, wel een Tijger.

Tinto!Geen Poes, wel een Tijger.

Zaterdag 21 september 20:15 - 21:15
Installatiebedrijf Huisman

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Zaterdag 21 september komt Muziektheater Tinto! nog een keer terug in Sneek met de humoristische, muzikale theatervoorstelling "Geen Poes, wel een Tijger".

In Geen Poes, wel een Tijger wordt u op feestelijke wijze onderhouden over het eeuwenoude thema: wat is een man zonder een vrouw en wat is een vrouw zonder een man. Wij komen weliswaar van verschillende planeten, zoals vele boeken ons willen doen geloven, maar wij... de dames van Tinto, willen dit interessante gegeven toch eens benaderen vanuit mannelijk oogpunt. Er zijn zoveel overeenkomsten, zoveel dingen die we van elkaar kunnen leren, er is zoveel om te bewonderen aan onze wederhelften, ook als ze geen wederhelften zijn. Kortom: het is tijd voor een ode aan de man!

U maakt een reis door de krochten van de ziel van de vrouw, om steeds opnieuw uit te komen bij die ene transparante, betrouwbare en rotsvaste andere helft: de man. Na afloop van de voorstelling kunt u als vrouw niet anders dan de mannen in uw leven een dikke knuffel geven. En u als man kunt, na dezelfde voorstelling, niet anders dan heel trots zijn op uzelf. En een klein beetje medelijden voelen met de vrouwen in uw leven. En ze ook lief vinden.... In 2016 ging Tinto! voor het eerst on tour in de provincie met de voorstelling 'Je valt me tegen'. Dit werd een groot succes. Ook deze keer wordt u verrast met prachtige meerstemmige zang en bijzondere arrangementen.

Er is plek voor 50 gasten, dus wees er snel bij: vol=vol.
Voor info/tickets kijk op www.muziektheatertinto.nl
Script en regie: Anke Schaap
Zangcoach en zangarrangementen: Monique Bakker Voor tickets/info: www.muziektheatertinto.nl Script en regie: Anke Schaap Zangcoach en zangarrangementen: Monique Bakker

Contactgegevens

Kleinzand J7
8601 BJ Sneek

Bezoek de website

http://www.muziektheatertinto.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 12,50

Bezig met laden