Verhalenavond

Verhalenavond

Vrijdag 15 november 19:00 - 22:00
Verhalenavond

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op Verhalenavond ontmoet heel Friesland elkaar in winterwarme sfeer om te luisteren naar verhalen in huiskamers, musea, cafés, bijzondere gebouwen, op scholen, bij verenigingen en bedrijven. Iedereen kan meedoen. Als toeschouwer maar ook als verteller. Want iedereen heeft een verhaal.

Ga je vertellen, dan hoef je echt geen literaire vertelling te houden, maar gewoon een verhaal zoals je dat aan een ander vertelt. Over dingen die gebeurd zijn bijvoorbeeld, of die je hebt meegemaakt. Over de omgeving of een gebouw, of iets wat niet iedereen weet. Het thema ‘Als stenen konden spreken’ geeft inspiratie.

Wist je dat Verhalenavond eigenlijk een oude Friese traditie is? Zo’n anderhalve eeuw geleden kwamen we in Friesland ook jaarlijks samen om elkaar verhalen te vertellen. Dat heette toen ‘Winterjûnenocht’. Die traditie zetten we nu voort.

Vertel of kom luisteren
Je aanmelden als verteller of toch liever luisteren? In beide gevallen ga je naar www.verhalenavond.nl. Hierop komen alle verhalen en locaties. Deze bijzondere avond wil je niet missen!  

Contactgegevens

Dr. Boumaweg
8601 GM Sneek
E info@verhalenavond.nl

Bezoek de website

https://verhalenavond.nl/

Ook op deze dag

Bezig met laden