Waterpoort Sneek © Sneek Promotion
Werkfestival Sneek © werkfestival
Werkfestival Sneek © werkfestival

Werkfestival Sneek

zaterdag 18 september van 10:00 tot 16:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Ondernemers in Súdwest Fryslân stellen hun bedrijf open of presenteren zich tijdens het Werkfestival Sneek / Sudwest Fryslan! Ben je op zoek naar werk of je aan het oriënteren op een andere baan? Denk je erover na om je te laten her- of omscholen of altijd al binnen willen kijken bij dat ene bedrijf? Kom dan naar het Werkfestival Súdwest Fryslân op 18 september 2021!

Voor wie?
Het Werkfestival is toegankelijk voor iedereen. Of je nu werkzoekende, student, geïnteresseerde, scholier, relatie of leverancier bent: je bent van harte uitgenodigd voor een uniek kijkje achter de schermen bij de deelnemende bedrijven en een bezoek te brengen aan de verschillende kennispleinen (per branche).

Op het Festivalplein kun je:
kennismaken met de verschillende branches van de deelnemende bedrijven in Súdwest Fryslân direct in contact komen met toekomstige werkgevers, werkspecialisten, opleidingen en scholen een professionele profielfoto laten schieten je cv laten checken in contact komen met aanbieders van werk en opleidingen je laten inspireren en informeren en nog veel meer!

  • 18 september 202110:00 - 16:00

Contactgegevens

Oude Oppenhuizerweg 55
Sneek

Bezoek de website

https://werkfestivalsneek.nl/

Bezig met laden