Wouter Hamel:Baer Traa

Wouter Hamel:Baer Traa

Zaterdag 16 november 21:30
Poppodium Het Bolwerk

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent”.

jaren ’70 sausje overheen en brengen het resultaat met impulsen uit velerlei andere stromingen zelfverzekerd naar het heden.

Na een vliegende start in 2007 ging het Wouter na debuutsingle Breezy al snel voor de wind. De eerste twee platen werden platina, meerdere buitenlanden werden veroverd. Ja, zelfs het Koningshuis werd fan!
Een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert Wouter terug naar zijn muzikale oerbron. Gelouterd door de ervaring met zijn meer popgeoriënteerde avonturen is zijn geluid tegenwoordig als vanouds, maar tevens aangescherpt.

Dit hoor je duidelijk terug op Boystown, zijn fonkelnieuwe album dat op 3 mei uitkwam. De nostalgische sound op de plaat vormt een perfecte match met de warme, jazzy stem van Wouter. Boystown is een bandproject zonder externe producers en arrangeurs. Wouter en zijn pianist Thierry Castel werkten in volledige afzondering aan de tracks. Ze creëerden een muzikale wereld die zich uitstrekt van vroege Brian Wilson-orkestraties tot melancholische Scorsese sferen. Boystown gaat over voornemens en verlangens. De romantische single Live It Up zou makkelijk de titeltrack van een filmklassieker kunnen zijn.

Contactgegevens

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
E info@cultuurkwartier.nl
T 0515 431 400

Bezoek de website

http://www.hetbolwerk.nl

Prijsinformatie

Tussen de € 15,00 en € 18,00

Bezig met laden