Kerstman in Sneek © Sneek Promotion
Kerstetalagewedstrijd © Sneek Promotion
XMAS Sneek © Sneek Promotion
Sneeuwpop kerstetalages © Sneek Promotion

XMAS Sneek

zaterdag 16 december en zondag 17 december
XMAS Sneek

Het weekend van 16 en 17 december is het vol op Kerst in Sneek met een grote Kerstparade, Kerstmarkt, Lekker Sneek XMAS en veel XMAS straattheater en muziek.

Vier dit weekend de Kerst in Sneek met vele straattheater en muzikale XMAS acts, samen met Lekker Sneek XMAS edition en een gezellige Kerstmarkt. 

Op zaterdag 16 december zal de Kerstman feestelijk onthaald worden met een feestelijke Kerstparade. De grote Kerstbomen worden op zaterdag rond 17.00 uur feestelijk ontstoken op het Schaapmarktplein. Je bent van harte welkom een glaasje chocomelk of gluhwein te komen proeven. 

Op koopzondag 17 december wordt een gezellige Kerstmarkt georganiseerd op het Grootzand. De winkels in Sneek hebben hun etalages om getoverd in  prachtige Kerstetalages. Vanuit houten huisjes presenteren lokale horeca hun winterse lekkernijen. Met daarbij diverse straattheateracts en livemuziek in de binnenstad is Sneek ook op zondag 17 december ‘the place to be’ voor  al uw kerstboodschappen!

De hele maand december zijn er in Sneek diverse activiteiten in het kader van het 'Winterfestival Sneek'. Zo is er nog een Kerstcircus Sneek en zijn er kerstactiviteiten in de musea en kerst/familievoorstellingen in het Theater Sneek.

  • 16 december
  • 17 december

Contactgegevens

Schaapmarktplein 9
Sneek

Bezoek de website

http://www.sneek.nl/xmas

Bezig met laden