Lewinski

Zydeco La Louisiane

zaterdag 26 juni van 19:30 tot 22:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Zydeco la Louisiane zaterdag 26 juni 2021 / 19:30

Concert is ivm corona verplaatst naar 26 juni 2021.
Eerder gekochte tickets blijven geldig!

Zydeco La Louisiane is een 'Zydeco Power Trio' met Bill Honing (Drums), Peter Kummer (Bas/Backing Vocals) en Peter Mul (Accordeon/Lead Vocals). De naam van de band verwijst enerzijds naar de stijl van de muziek, en anderzijds naar de unieke cultuur van de staat Louisiana met zijn Franstalige wortels.

Zydeco is feestelijke muziek uit de staat Louisiana in de Verenigde Staten. Deze muziekstroming ontstond aan het begin van de twintigste eeuw als merkwaardige mengeling van de traditionele Franstalige Cajun muziek en de Afro-Amerikaanse Rhythm and Blues en Blues met een belangrijke rol voor de accordeon. De term ‘Zydeco’ voor deze feestelijke hutspot van verschillende muziekstijlen is een verbastering van de titel van het nummer 'Les Haricots Sont Pas Salés'.

Een optreden van Zydeco La Louisiane is een reis door de geschiedenis van de Zydeco en een hommage aan de muzikale helden van de band zoals Buckwheat Zydeco, C.J. Chenier en Chubby Carrier.

Vooraf een hapje mee-eten? Dat kan! Voor € 16,75 per persoon. Eventuele dieetwensen kunt u vooraf aan ons doorgeven. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30.

  • 26 juni 202119:30 - 22:00

Contactgegevens

Waterhoenstraat 2
Sneek

Bezoek de website

http://www.lewinski.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 7,50

Bezig met laden