B.V. Sneeker Jachthaven

BURGEMEESTER DE HOOPPARK 2 - 8605 CR SNEEK - 06 15409858
Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

De Sneeker Jachthaven is op 13 december 1910 opgericht en beschikt voor onze aandeelhouders over 88 overdekte schiphuizen en 40 onoverdekte ligplaatsen.

Voor passanten beschikt de jachthaven over ca. 35 ligplaatsen langs de kade van de Oudvaart. U kunt bij ons niet reserveren, wel vlak voor aankomst even bellen met de havenmeester of er nog plaats is: 06-15405898

De Sneeker Jachthaven is uniek om zijn ligging vlakbij de binnenstad van waterstad Sneek. Binnen 10 minuten wandelt u naar het centrum van de prachtige oude stad, rijk aan monumenten en oude stadsgezichten. Daar vindt u ook het bruisend uitgaanscentrum; vele terrassen, talloze restaurants en bruine kroegen. Ook het Fries Scheepvaartmuseum mag u niet missen!

De Sneeker Jachthaven biedt u voldoende faciliteiten voor een aangenaam verblijf in Sneek met diverse supermarkten op enkele minuten loopafstand. In 2023 is het sanitaire gebouw gerenoveerd en voorzien van verwarming waardoor we ook voor overwinteraars open zijn.

Mocht u belangstelling hebben voor een vaste ligplaats dan dient u allereerst aandeelhouder te worden. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@sneekerjachthaven.nl).

Voor meer gegevens en geschiedenis over onze jachthaven verwijzen we u graag naar onze website: https://www.sneekerjachthaven.nl/

Bezig met laden