Jan Eringa kleding

OOSTERDIJK 20 - 8601 BT SNEEK - 0515 413 216
Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Jan Eringa herenkleding - onderscheidend in winkelen, service, advies en beleving met een groot aanbod van merken. Gevestigd in Leeuwarden en Sneek.

Topmerken als Hugo Boss, Stone Island, Hackett, Jacob Cohën en Tommy Hilfiger zorgen voor even nette als prachtige kwaliteitskleding. Jan Eringa heeft schitterende vrijetijdskleding en daarnaast in beide zaken een aparte verdieping met pakken. Vrijwel iedereen weet dat je je bij Jan Eringa ook een stijlvol maatpak kunt laten aanmeten. Laat je inspireren door onze collectie en profiteer van de jarenlange ervaring van onze medewerkers.

Bezorgen in Sneek en Leeuwarden en omliggende dorpen in overleg.

De gezondheid en veiligheid van u als klant en die van ons team heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen.

We zijn open van maandag 13-17 uur en dinsdag t/m zaterdag van 9-17 uur.

Jan Eringa Thuis
Wij bieden de mogelijkheid om een kledingpakket samen te stellen. Deze kunnen afgehaald worden of bezorgen wij bij u thuis. Samen met onze medewerkers kunt u telefonisch of per mail uw wensen doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat wij een kledingpakket naar wens voor u samenstellen. Wij kunnen het kledingpakket bij u thuis afleveren, u kunt het ook bij één van onze winkels komen afhalen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u gebruik maken van Jan Eringa Thuis? Neem contact op, wij helpen u graag!

Ook bieden wij Personal shopping service aan. U kunt een afspraak inplannen na sluitingstijd bij één van onze mensen, zodat u in alle rust en alleen kunt passen in de winkels.
Bezig met laden