Kadoshop Harree

LEEUWENBURG 2 - 8601 BC SNEEK - 06 28123984
Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

SNEEK ZIT IN ONS HART
Wij zijn Peter Horstink en Matthijs Boot, beiden met onze gezinnen woonachtig in Sneek. Onze samenwerking is begonnen als vrijwilligers bij de Stadsbrouwerij Sneek waar wij samen verantwoordelijk zijn voor de sales. Via deze weg hebben wij veel ondernemers in Sneek leren kennen, zowel in horeca als retail, en is ook ons eigen ondernemershart sneller gaan kloppen. We kwamen erachter dat wij beiden net zo enthousiast worden van alle aspecten die ondernemen zo leuk maken en wij hierin erg op één lijn zitten. Meng dat met de liefde voor Sneek en je krijgt een enorme golf van energie die zich al snel ontwikkelde tot een drive om zelf te gaan ondernemen in onze mooie stad.

VOOR HET PERFECTE KADO
Geheel in onze eigen stijl hebben wij onze winkel ingericht, waar unieke kado’s, prachtige kadopakketten, lifestyle en souvenirs elkaar omarmen. Wij willen je de kans geven om met een lach op je gezicht het perfecte kado uit te zoeken, voor elke gelegenheid, voor elke portemonnee, voor wie dan ook.
Onze collectie kadoartikelen, Friese bieren en wijnen en gepersonaliseerde kadopakketten worden met zorg speciaal voor jullie samengesteld en ingepakt.

Bezig met laden