Lokaal 55 - Restaurant Houke

OUDE OPPENHUIZERWEG 55 - 8606 JB SNEEK - 0515 460 321
Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Lokaal 55 @home
NIEUW Onze webshop is geopend voor het bestellen van heerlijke gerechten mooie wijnen en meer lekkers! Elke week posten we nieuwe gerechten om van te genieten. Check onze webshop voor meer informatie of om te bestellen: www.lokaal55.nl/at-home

Lokaal 55 is gevestigd in een prachtig industrieel pand uit 1931 en aan het water gelegen. Het interieur is een mix van hedendaags en retro en is de perfecte locatie voor een bijzondere (culinaire) beleving.

In Lokaal 55 wordt je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé. Aan de kade ligt onze vloot voor een heerlijk ongedwongen verblijf op het water. Bij Lokaal 55 staan we met vakkundige medewerkers klaar als je komt vergaderen, lunchen, borrelen, dineren of barbecueën, een kookworkshop volgt of wilt feesten.

Maar ook voor het verzorgen van je bruiloft. Lokaal 55 is een officiële trouwlocatie waarbij je buiten in de tuin aan de waterkant of binnen in één van de mooie lokalen elkaar het Ja-woord geeft. Van Ceremonie tot bruisend feest.
Lokaal 55 is zeven dagen per week geopend voor alle wensen op maat. We werken met verse ingrediënten en veel lokale producten die ambachtelijk bereid worden.

Restaurant Houke
Vanaf begin 2019 kun je op verschillende dagen komen dineren in het nieuwe restaurant van Lokaal 55 – Restaurant Houke!
Beschikbare data staan op de site: www.restauranthouke.nl/

Een door onze fijnproevers samengestelde menukaart met bijpassende wijnen (optioneel) ligt voor u klaar om zelf ‘à la carte’ een keuze te maken.

Reservering is gewenst: info@lokaal55.nl 0515 460321
 


Oude Oppenhuizerweg 55 | Sneek | 0515-460321 | www.lokaal55.nl

Bezig met laden