Markt23

MARKTSTRAAT 23 - 8601 CS SNEEK - 0515 202 030
Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Eten, drinken en ontmoeten doe je bij Markt 23. Markt23 is een nieuw en eigentijds horecabedrijf, dat gevestigd is op een mooie en historische locatie, in het voormalige Hotel De Wijnberg. Met een prachtig interieur en heerlijke gerechten, wordt Markt23 de ontmoetingsplek van Sneek.

Afhalen bij Markt 23
In verband met de sluiting van ons restaurant tijdens de coronacrisis hebben wij speciaal voor jou een afhaalsysteem opgezet zodat je alsnog de overheerlijke gerechten online kunt bestellen.
1. Bestel en betaal online via de menukaart.
2. Van woensdag t/m zondag tussen 17.00 en 20.00 kun je jouw bestelling afhalen.
3. We maken gebruik van online bestellen en betalingen waardoor we contactloos kunnen handelen. We nemen geen contante betalingen aan. Bestel hier. 

The Home Box
Geniet van al het lekkere van Pata Negra en Markt23 bij jou thuis!

Speciaal voor jou hebben Pata Negra en Markt23 verschillende boxen samengesteld om niks van je favoriete gerechten te missen. Haal de chef in jezelf naar boven met onze herfst @ Home Box, ga lekker lang tafelen met één van onze tapas boxen of kies voor een gezellige avond thuis met onze borrel @ Home Box. De gerechten worden koud aangeleverd en met de bijgeleverde instructiekaartjes heb je alles in huis om in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Op deze manier zijn de Home boxen laagdrempelig en voor iedereen leuk om mee aan de slag te gaan. Wij bezorgen de boxen op vrijdag, zaterdag en zondag door heel Friesland! Haal je liever je bestelling op dan staat deze voor je klaar bij een van de afhaallocaties. Bestel uiterlijk 22:00 uur je box voor de volgende dag!

Tip! Verras je vrienden, familie, klanten of collega’s met een Home box voor thuis!

Bezig met laden