Restaurant Onder de Linden

MARKTSTRAAT 30 - 8601 CV SNEEK - 0515 412 654
Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Sinds 1955 een begrip in Sneek Onder de Linden is niet weg te denken uit de Marktstraat, zomers het terras met de mooiste zonnestand van de stad en bij minder weer biedt de ruime serre een mooie uitkomst om comfortabel te genieten. In de afgelopen 61 jaar is er veel veranderd, wij bieden een assortiment wat een brede doelgroep aanspreekt. Van jong tot oud, iedereen vindt een plekje bij ons. Of het nu is voor een lunch of diner, een high tea of high wine, wij proberen er voor iedereen een onvergetelijk bezoek van te maken. Voor familie diners en trouwerijen bent u bij ons aan het juiste adres, tot 40 personen biedt de Bolhuiszaal een ruimte voor een geslaagd diner. De Bolhuiszaal beschikt ook over een privé terras waar men een prachtig uitzicht over de Marktstraat heeft.

Bezorgen in Sneek / afhaal
Zolang de Coronacrisis duurt kunt u bij ons gerechten afhalen. Bestellen kan elke week voor donderdag 18.00 Afhalen vindt plaats op vrijdag van 14.00-16.00 of zaterdag van 14.00-16.00. Check de site www.restaurantonderdelinden.nl/afhaal

Paasbrunch aan huis
Sneeker Ondernemers slaan handen ineen voor een vrolijk Pasen! 
Gezellig met z'n allen Paasbrunchen is er dit jaar helaas niet bij. Voor de mensen die thuis met een klein gezelschap toch willen genieten van een overdadige Paasbrunch, bieden een aantal Sneker ondernemers een prachtig alternatief.  De paasbrunch aan huis! Ook leuk als kado!

U ontvangt een rijkelijk gevulde tas met: luxe broodsoorten van Haaksma, beleg en heerlijke boeren boter van de Zuivelhoeve, huisgemaakte quiche, mosterdsoep, verse jus 'd Orange, twee soorten thee, paaskoekjes en bonbons, vrolijke voorjaarsbloemen voor op tafel. 

De paasbrunch is te bestellen via het contactformulier op de website van Onder de Linden. Bestellen en info via: www.restaurantonderdelinden.nl/paasbrunch
(mede mogelijk gemaakt door De Zuivelhoeve Sneek, Bakkerij Haaksma, Bloem en Styling Valentijn, Weduwe Joustra en Restaurant Onder de Linden). 
Bezig met laden