watersport

In watersportcentrum Sneek is alles mogelijk! Van sportief zeilen met een open zeilboot op de Friese meren tot fluisterstil door de stadsgrachten varen met een electrisch bootje. Watersport is voor iedereen geschikt. In Sneek huur je boten in alle soorten en maten en prijsklassen. Of boek eens een rondvaart bij één van de rondvaartbedrijven. En wat denk je van de nieuwe waterskibaan bij recreatiegebied De Potten, vlakbij Sneek! Ook zijn er meerdere aanbieders waarbij je kunt flyboarden, bijvoorbeeld in de Sneekweek! Lekker vissen tijdens je vakantie dat kan in en om Sneek. Sneek is niet voor niets het watersportcentrum van Friesland. Hier ben je ook aan het juiste adres voor de ultieme visvakantie in Friesland. 

Sneek ligt centraal in het merengebied van de provincie Fryslan. In het centrum van de stad zijn ruime en goede aanlegplaatsen gemaakt welke allen zijn voorzien van water en elektriciteits-voorzieningen. Bij de aanlegplaatsen zijn voldoende sanitaire voorzieningen aangelegd. Ook zijn er voldoende jachthavens en trailerhellingen. Vanuit Sneek kan men diverse prachtige vaarroutes gaan doen, zoals rondje Zuidwest Friesland, de Elfstedenroute of de Middelseeroute. En na het watersportvertier biedt de stad volop mogelijkheden voor een gezellig avondje om de dag af te sluiten.

 

Watersportboulevard It Ges

Om het de watersporter gemakkelijker te maken, is langs de Houkesloot in Sneek een bedrijvenpark aangelegd, genaamd Watersporboulevard It Ges, waar alle mogelijke watersportbedrijven bijeen zijn gebracht. De watersportliefhebber vindt hier overzichtelijk en dicht bij elkaar werkelijk alles wat hij zoekt op watersportgebied. Meer dan vijftig bedrijven hebben hier hun deuren geopend en staan klaar om u te ontvangen.

Bezig met laden