Oranjevereniging Sneek
Oranjevereniging Sneek

Oranjevereniging Sneek

De Oranjevereniging Sneek (opgericht op 8 november 1902) zet zich in om er jaarlijks een mooi feest op Koningsdag van te maken voor jong en oud. In samenwerking met onder andere de horeca en de gemeente wordt er elk jaar hard gewerkt aan een feestelijke Koningsdag in Sneek.
 

Kom je helpen?

Wij zoeken vrijwilligers die ons deze dag willen helpen om alle activiteiten in goede banen te leiden. Informeer vrijblijvend! 

Contact

Bestuur Oranjevereniging Sneek

Renate Dümmer, voorzitter
Sikke Horjus, secretaris
Jan Bargboer, penningmeester
Theo Ruis, bestuurslid
Wicher Wind, bestuurslid
Meine de Vlugt, bestuurslid

(& wij zoeken vrijwilligers om op 27 april mee te helpen de activiteiten in goed banen te leiden. Reageer naar onderstaand emailadres)

Oranjevereniging Sneek
Internet: www.oranjeverenigingsneek.nl
E-mail: ver.oranjesneek@gmail.com
KVK: 40002147

Draag je Koningsdag Sneek een warm hart toe?

Word sponsor!

Als Oranjecomité zijn we van sponsoren afhankelijk voor de organisatie van de activiteiten tijdens Koningsdag in Sneek. Vereniging Oranje Sneek is altijd op zoek naar sponsoren die financieel een bijdrage willen leveren aan de Koningsdag in Sneek. Wij bieden verschillende pakketten aan waar je als sponsor een passende keuze  uit kunt maken. Voor de sponsormogelijkheden ben je van harte welkom vrijblijvend te informeren.

Steun de Oranjevereniging Sneek

Om jaarlijks de activiteiten op 27 april, 4 en 5 mei te kunnen blijven realiseren, hebben wij leden nodig. De contributie per adres bedraagt 10 euro per jaar. Het is een klein bedrag, maar een enorme steun voor de vrijwilligers van de oranjevereniging Sneek om hun activiteiten te kunnen blijven organiseren. Een hogere bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Je kunt lid worden door het aanmeldformulier onderaan deze pagina in te vullen

Koningsdag activiteiten

Aubade

Op Koningsdag in Sneek wordt om 9.00 uur nog traditioneel gestart met een Aubade. Lekker meezingen met de leukste liedjes, geschikt voor jong en oud. Sander Balk & de Putkapel zorgden voor de muzikale begeleiding bij het zingen van de liedjes en de burgemeester van Súdwest-Fryslân neemt de aubade – namens de Koning - af.

Vrijmarkt voor kinderen

Na de aubade start de vrijmarkt voor kinderen op de Gedempte Pol, Singel en Suupmarkt en zijn er op de Singel diverse kinderactiviteiten.

Muziek op straat

De hele dag zijn er diverse muziekoptredens door het centrum van Sneek.
Ja ik word lid van de Oranjevereniging Sneek

Ja ik word lid van de Oranjevereniging Sneek en ondersteun de activiteiten met een jaarlijkse bijdrage.

Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.