Ondernemen in Sneek
Ondernemen in Sneek

Info voor ondernemers in Sneek

In Sneek is het goed zaken doen

Sneek is een bruisende elfstedenstad met een prima ondernemersklimaat. Een sfeervolle en ondernemende plaats waar inwoners en gasten graag winkelen en verblijven. Samen met een aantal stakeholders zorgen we voor een aantrekkelijke binnenstad van Sneek. Er wordt gezorgd voor stads- & sfeerverlichting,  zoals kerstbomen & kerstverlichting en kleurige bloembakken in de zomer. Er worden het hele jaar door evenementen georganiseerd voor jong en oud. Deze evenementen worden via diverse communicatie kanalen van Sneek.nl / Sneek=Meer onder de aandacht gebracht van het publiek. Met alle betrokken partijen, en vele vrijwilligers, zorgen we ervoor dat Sneek als een fijne stad ervaren wordt, niet alleen om te winkelen, recreëren, watersporten en te genieten van culinaire hoogtepunten in één van de horeca gelegenheden maar ook om succesvol te ondernemen. 

Een eigen winkel in Sneek?

Wil je zelf gaan ondernemen in Sneek of een winkel in Sneek starten of overnemen? Het accountteam Ondernemen van de Gemeente SWF,  is je graag van dienst! De gemeente heeft een speciale pagina ingericht met informatie voor beginnende ondernemers.

Gemeente SWF
Bedrijven
tel 0515-489550
E: ondernemen@sudwestfryslan.nl

ook kun je voor vragen over ondernemen in de binnenstad terecht via:

Vereniging Ondernemend Sneek
Werkgroep Binnenstad Sneek
Binnenstadsmanager Sneek
Email: binnenstad@ondernemendsneek.nl

Buitenring Sneek
Email: buitenring@ondernemendsneek.nl

Ondernemend Sneek waar durf, ambitie en toekomst elkaar ontmoeten.

Jij bent ondernemer in Sneek (en omgeving). Bewust met je bedrijf bezig. Actief. Alert en vol enthousiasme. Vereniging Ondernemend Sneek is er om de voorwaarden te scheppen waardoor jij optimaal kan ondernemen. Want wij doen er toe. Gesprekspartner van o.a. de gemeente en andere (semi-)overheid instanties. Spreekbuis voor bedrijven. Netwerk-initiator. Ideeënfabriek. Stimulans voor ondernemen en kenniscentrum.

Sneek is een stad waar het goed zakendoen is. Een Elfstedenstad met prachtige bedrijven en een prima ondernemersklimaat. Een sfeervolle en ondernemende plaats waar inwoners en gasten graag winkelen en verblijven. Wij behartigen de belangen van het bedrijfsleven, bevorderen het ondernemersklimaat, stimuleren samenwerkingen, delen van kennis, ideeën en ambities.

Meer informatie over Vereniging  Ondernemend Sneek: www.ondernemendsneek.nl

Er op uit in de winter in Sneek