Stichting uit in Sneek
Stichting uit in Sneek

Stichting uit in Sneek

Sneek is in de zomer hèt bruisende middelpunt van Súdwest-Fryslân, met als grootste publiekstrekker de Sneekweek. Maar zoals je weet, is Sneek veel meer dan dat. Daarom organiseert stichting ‘Uit in Sneek’ sinds 2005 verschillende evenementen om het hele jaar door het bruisende middelpunt van Friesland te zijn. Samen met de ondernemers en sponsoren zorgen we er samen voor dat we het leukste alternatief zijn voor een avondje Netflixen.

Het leukste alternatief voor jong en oud

We organiseren vanuit Stichting Uit in Sneek allerlei activiteiten, middagen en uitjes voor verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan Lekker Sneek, Culinaire-11-stedentocht, N8 van Sneek, Swinging Sneek en nog veel meer. Misschien heb jij nog een mooi en interessant idee voor Sneek?

Contact

Stichting Uit in Sneek
Leeuwenburg 11
8601 CG Sneek
Email: info@stichtinguitinsneek.nl
Internet: www.stichtinguitinsneek.nl

KVK 01097472
BTW nummer 0082.98.804.B01
Telefoon: 0515-438100

Bestuurssamenstelling

Stichting uit in Sneek

Dagelijks bestuur

Johannes Klaversma, Voorzitter
Ruth Nijman, Penningmeester
Kim van der Zee, Secretaris

Algemeen bestuursleden

Jeroen Broeders, Club 1841 & Café Neighbours
Anouk van Omme, Irish pub
Eldad Lasker, Markt 23
Leo de Ree, de Koperen Kees

Sponsoren van de stichting

Wil je ook graag onze bruisende binnenstad behouden? Of wilt je jouw relaties en/of werknemers een leukere avond geven dan een middag of avond op de bank? Met een kleine bijdrage regelen wij dit en houden we samen Sneek vol met activiteiten.

Jaarlijks steunen vele bedrijven de Stichting Uit in Sneek. Als bedrijf ben je van harte welkom vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Word vriend van de stichting!

Eén keer per jaar organiseren we een avond met vermaak voor alle sponsoren, een avond om nooit te vergeten! Wanneer je kiest voor pakket Zilver, Goud of Diamant ontvangt je bedrijf korting op de factuur wanneer je bij één van de deelnemende bedrijven komt voor een vergadering, borrel of etentje.

Hoofdsponsors

Top Sponsors

Sponsors