Een evenement organiseren in Sneek
Een evenement organiseren in Sneek

Informatie voor organisatoren

Sneek heeft het hele jaar door afwisselende evenementen

In Sneek worden het hele jaar door evenementen georganiseerd voor jong en oud. Deze evenementen worden via diverse communicatie kanalen van Sneek.nl / Sneek=Meer onder de aandacht gebracht van het publiek.

Ben je van plan een publieksevenement te organiseren in Sneek, meld je evenement aan bij Sneek Promotion, wellicht kunnen we e.e.a. meenemen in de promotie. Heb je specifieke vragen over het organiseren van een evenement, neem dan even contact op.

Sneek Promotion helpt je graag als je vragen hebt zoals:

  • Wanneer is de beste periode om mijn evenement te organiseren?
  • Waarmee moet ik rekening houden tijdens de organisatie van mijn evenement?
  • Kan Sneek Promotion mij ondersteuning bieden in de promotie van mijn evenement?
  • Kan Sneek Promotion bijdragen in mijn evenement (afhankelijk van richtlijnen)?
  • Welke mogelijkheden heb ik om mijn evenement te promoten?

Organiseren evenementen

Promotiemiddelen Sneek

Site Sneek.nl

De site Sneek.nl is de toeristische portal van Sneek. Per jaar zoeken 200.000 site bezoekers informatie op de ze site over wat men kan gaan doen in watersportstad Sneek. De site www.sneek.nl is de toeristische portal van Sneek met een uitagenda. Evenementen van de Uitagenda Sneek zijn gekoppeld met de database van de Friesland.nl en Waterland van Friesland.

Banners Sneek

Op de Oosterpoort hangt een frame waarin regelmatig een bannerdoek hangt met de evenementen van Sneek.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief naar belangstellenden (aangemeld via Sneek.nl) en of (binnenstads)ondernemers al naar gelang er nieuws is mbt evenementen of verbetering/vernieuwing aan toeristisch recreatieve infrastructuur.

Social media kanalen

Sneek Promotion is actief op Social Media om de evenementen en activiteiten van Sneek te promoten, zoals Facebook, Instagram.

Advertenties

Advertenties van de evenementenkalender Sneek met de grotere publieksevenementen worden vanuit Sneek Promotion gecoördineerd om Sneek extra in de spotlights te zetten.

Redactie

Redactionele input leveren - vergezeld van rechtenvrije foto's van Sneek - aan derden zoals landelijk, regionale en lokale (online) media (magazines, dagbladen, recreatieve kranten e.d) en diverse apps en/of routes.

Google Adwords

Sneek Promotion verzorgd regelmatig google adwords campagnes om Sneek te promoten en goed zichtbaar te zijn in Nederland. Zo blijft Sneek onder de aandacht om zo potentiele bezoekers te trekken naar deze site Sneek.nl en een bezoek aan onze watersportstad te stimuleren.

Youtube

Met het Youtube kanaal Sneek = Meer promoten we Sneek promoten als aantrekkelijk (water)sport stad waar het heerlijk winkelen, culinair en cultureel genieten is en te laten zien dat er regelmatig afwisselende activiteiten georganiseerd worden door het gehele jaar.

Persvoorlichting

Voor nieuws en publieksevenementen die binnen de geledingen van Sneek Promotion worden georganiseerd worden persbericht verstuurd en persvoorlichting gegeven.