Een evenement organiseren in Sneek
Een evenement organiseren in Sneek

Informatie voor organisatoren

Sneek heeft het hele jaar door afwisselende evenementen

In Sneek worden het hele jaar door evenementen georganiseerd voor jong en oud. Deze evenementen worden via diverse communicatie kanalen van Sneek.nl / Sneek=Meer onder de aandacht gebracht van het publiek.

Ben je van plan een publieksevenement te organiseren in Sneek, meld je evenement aan bij Sneek Promotion, wellicht kunnen we e.e.a. meenemen in de promotie. Heb je specifieke vragen over het organiseren van een evenement, neem dan even contact op.

Sneek Promotion helpt je graag als je vragen hebt zoals:

  • Wanneer is de beste periode om mijn evenement te organiseren?
  • Waarmee moet ik rekening houden tijdens de organisatie van mijn evenement?
  • Kan Sneek Promotion mij ondersteuning bieden in de promotie van mijn evenement?
  • Kan Sneek Promotion bijdragen in mijn evenement (afhankelijk van richtlijnen)?
  • Welke mogelijkheden heb ik om mijn evenement te promoten?

Organiseren evenementen

Promotiemiddelen Sneek

Site Sneek.nl

De site Sneek.nl is de toeristische portal van Sneek. Per jaar zoeken 200.000 site bezoekers informatie op de ze site over wat men kan gaan doen in watersportstad Sneek. De site www.sneek.nl is de toeristische portal van Sneek met een uitagenda. Evenementen van de Uitagenda Sneek zijn gekoppeld met de database van de Friesland.nl en Waterland van Friesland.

Plattegrond Sneek

Sneek Promotion brengt een plattegrond van het centrum van Sneek uit, met locaties van toeristische bezienswaardigheden, parkeergelegenheden en beknopte informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, watersport en de evenementenkalender van Sneek.

Evenementenposter Sneek

De evenementen die op de evenementenkalender staan kunnen kosteloos gebruik maken van het Sneek= Meer sjabloon. In overleg wordt een sprekende foto en info aangeleverd, mogelijk ook met een (beperkt aantal) sponsoren van het betreffende evenement.

Displays

Displays Sneek Magazines en plattegronden Sneek voor in de winkels Sneek of op de balies van toeristische ondernemers. Zo kunnen de gasten gemakkelijk een magazine of een plattegrond van Sneek meenemen. Ondernemers kunnen de displays reserveren/afhalen bij Sneek Promotion (zolang de voorraad strekt).

Banners Sneek

Op de Oosterpoort hangt een frame waarin regelmatig een bannerdoek hangt met de evenementen van Sneek.

Kortingsbonnen

De Welkom in Sneek kortingsbonnenboekje worden uitgedeeld in de Welkom in Sneek tasjes. Leuke zomeracties van ondernemers in Sneek bieden de gasten in Sneek een gastvrij welkom in onze watersportstad.

Stickers I love Sneek

In de welkomsttasjes Sneek werden Stickers I love Sneek uitgegeven. Leuk voor op de container, broodbakjes, drinkfles!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief naar belangstellenden (aangemeld via Sneek.nl) en of (binnenstads)ondernemers al naar gelang er nieuws is mbt evenementen of verbetering/vernieuwing aan toeristisch recreatieve infrastructuur.

Social media kanalen

Sneek Promotion is actief op Social Media om de evenementen en activiteiten van Sneek te promoten, zoals Facebook, Instagram.

Advertenties

Advertenties van de evenementenkalender Sneek met de grotere publieksevenementen worden vanuit Sneek Promotion gecoördineerd om Sneek extra in de spotlights te zetten.

Redactie

Redactionele input leveren - vergezeld van rechtenvrije foto's van Sneek - aan derden zoals landelijk, regionale en lokale (online) media (magazines, dagbladen, recreatieve kranten e.d) en diverse apps en/of routes.

Google Adwords

Sneek Promotion verzorgd regelmatig google adwords campagnes om Sneek te promoten en goed zichtbaar te zijn in Nederland. Zo blijft Sneek onder de aandacht om zo potentiele bezoekers te trekken naar deze site Sneek.nl en een bezoek aan onze watersportstad te stimuleren.

Youtube

Met het Youtube kanaal Sneek = Meer promoten we Sneek promoten als aantrekkelijk (water)sport stad waar het heerlijk winkelen, culinair en cultureel genieten is en te laten zien dat er regelmatig afwisselende activiteiten georganiseerd worden door het gehele jaar.

Persvoorlichting

Voor nieuws en publieksevenementen die binnen de geledingen van Sneek Promotion worden georganiseerd worden persbericht verstuurd en persvoorlichting gegeven.