Welkom in Sneek

meld je actie aan

Beste ondernemers (winkel/horeca/toeristisch bedrijf) in Sneek, 

Doe gratis mee met het Kortingsboekje Actie Sneek 2024

Na het succes van de afgelopen jaren gaan Vereniging Ondernemend Sneek en Sneek Promotion ook deze zomer het kortingsboekje van Sneek maken en verspreiden met daarin aantrekkelijke kortingsacties van winkels en horeca in Sneek.

Met deze actie verleiden we de toeristen en bezoekers om in ieder geval een dagje naar Sneek te komen. Doe gratis mee! We starten deze actie met het drukken van 6000 kortingsboekjes die we verspreiden bij de deelnemende winkels en horeca.

Doe gratis mee met het kortingsboekje 

Je kunt je nu opgeven om kosteloos mee te doen! Elke horecazaak of winkel in het centrum van Sneek kan meedoen! Opgeven kan via email: redactie@sneek.nl

 

Hoe doe ik mee / voorwaarden?

- Bedenk een leuke en aantrekkelijke actie (dit kan zijn een korting in % of €, een product gratis, een leuk presentje bij aankoop, etc.)

- Lever deze aan per email (redactie@sneek.nl) : maximaal 50 woorden, samen met 1 aansprekende foto + je bedrijfslogo + het adres en internetadres

- De actie moet geldig zijn t/m de herfstvakantie Noord Nederland, dus t/m 3 november 2024; Zo krijgt de consument voldoende gelegenheid de kortingsbon in te leveren.

- Inleveren kan tot uiterlijk vrijdag 10 mei 2023

- Let op! Vol = Vol (Indien er meer aanmeldingen binnenkomen dan er plaats is, maken we een selectie van de leukste acties!)

Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.
Deelname boekje Welkom in Sneek - kortingsbonnen*