Ontdek een dagje Sneek met vrienden of familie
Ontdek een dagje Sneek met vrienden of familie

Sneek ontdekken met een groep familie of vrienden

Sneek ontdekken met een groep personen

Dagje Sneek ontdekken met vrienden of familie

Watersport, natuur en cultuur is de gouden combinatie waardoor Sneek veel te bieden heeft voor groepen. Met familieleden, vrienden of collega’s kan de stad op verschillende manieren worden ontdekt. Al suppend door de grachten, historische stadswandelingen of van alle gemakken voorzien op een rondvaartboot. En voor snellere actie kun je op de waterskibaan terecht. Meerdere ondernemers in Sneek bieden arrangementen voor groepen aan die gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis zorgen.

Wat denk je ervan om de Elfsteden per kampeersloep ontdekken, een wijn- of bierproeverij, varen met skutsjes, paling roken, koeknuffelen, kookworkshops. Voor bedrijfs- en personeelsuitjes, events, vrijgezellenfeesten en alle andere groepsarrangementen kun je in de stad terecht. Boerengolf op het Starteiland, stadsspellen, suppen, sloepentochten en nog veel meer. Ga een dagje Sneek doen en ontdek de stad door een prachtige stadswandeling te boeken? Je kunt een dagje uit in Sneek ook ontdekken per fiets, maar ook te water is Sneek prima te ontdekken met een groep. Denk aan zeilles, zeilboten huren, een rondvaart, sloepen(stads)tochten, sloepen huren e/o jachtverhuur. Je verblijft in één van de hotels die Sneek rijk is of je kunt terecht in een groepsaccommodatie.

Voor nog meer suggesties kun je terecht bij het VVV Sneek. Wij wensen jou en je familie en vrienden alvast veel plezier in Sneek!