Vissen in Sneek

In Fryslân zijn ruim 34.000 sportvissers aangesloten bij de 31 hengelsportverenigingen. Sportvisserij Fryslân is de overkoepelende organisatie die zich bezighoudt met behartiging van de belangen van de leden, maar vooral ook met de ontwikkeling van de sportvisserij in Fryslân. In dit prachtige, waterrijke gebied zijn volop mogelijkheden en kansen. Naar schatting wordt hier jaarlijks door 100.000 mensen uit binnen- en buitenland gevist.

Vissen in Sneek

Voor vissen heb je een visvergunning nodig, ook in Sneek. Jeugd t/m 14 jaar mag gratis vissen onder bepaalde voorwaarden, maar hebben daarvoor ook een (gratis) vergunning nodig. Je regelt dit zo! Lees meer op de site van Sportvisserij Friesland. In Sneek kun je terecht bij bv Dierenspeciaalzaak Pets Place.

Visvakantie

Lekker vissen tijdens je vakantie dat kan in en om Sneek. Sneek is niet voor niets het watersportcentrum van Friesland. Kijk bij het 'watersport' naar alle overnachtingen op een boot en de mogelijkheden voor verhuur van een boot. Of vier je visvakantie in een accommodatie aan het water en beleef jouw ultieme visvakantie in Friesland! Wij wensen je veel visplezier!