Citygame Sneek

ONTDEK SNEEK MET EEN INTERACTIEVE CITYGAME

Ontdek Sneek met een interactieve citygame waar je met opdrachten en vragen op je telefoon kris kras door het centrum van Sneek wordt geleid en waarmee je punten verdiend. 

Een erg leuk - coronaproof - uitje om met je gezin, familie of vrienden te doen (1-5 personen). Ben je met meer dan 5 personen, dan raden we je aan de groep op te splitsen in meerdere groepen. Het team met de meeste punten wint de citygame. 
 

 

 

Citygame Sneek

Citygame Sneek
In deze gps gestuurde citygame ga je opdrachten doen dwars door Sneek en leer je meer over Sneek en de geschiedenis. In deze citygame ga je de strijd aan met Grutte Pier. Grutte Pier was een Friese volksheld waar je geen ruzie mee moest krijgen. Met zijn 2 meter lange zwaard maakte hij vele tegenstanders een kopje kleiner. (Door het bestellen ga je akkoord met de voorwaarden. Na betaling ontvang je een email met instructies. Lees anders ook de veel gestelde vragen even door. !! Check goed of je het juiste emailadres hebt ingevuld!!). In het najaar/winter tijdelijk in prijs verlaagd van € 14,95 naar € 12,50 per ticketcode!
Bezig met laden