fietsen_in_Sneek_groep.JPGtoppunt1.JPGDSCF1231.JPG21042011 040.JPGzeilboot optuigen.jpgS=M_7.jpgWeduwe_Joustra_proeverij.JPG

Sneek voor groepen

Met een groep personen een dagje Sneek?

 

Watersport, natuur en cultuur is de gouden combinatie waardoor Sneek veel te bieden heeft voor groepen. Met familieleden, vrienden of collega’s kan de stad op verschillende manieren worden ontdekt. Al suppend door de grachten, historische stadswandelingen of van alle gemakken voorzien op een rondvaartboot. En voor snellere actie kun je op de waterskibaan terecht. 

 

Meerdere ondernemers in Sneek bieden arrangementen voor groepen aan die gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis zorgen. Wat te denken van de Elfsteden per kampeersloep ontdekken, een wijn- of bierproeverij, varen met skutsjes, paling roken, koeknuffelen, kookworkshops. Voor bedrijfs- en personeelsuitjes, events, vrijgezellenfeesten en alle andere groepsarrangementen kun je in de stad terecht. Boerengolf op het Starteiland, stadsspellen, suppen, sloepentochten en nog veel meer. Wat denkt u van een dagje Sneek met een prachtige stadswandeling? Of in een dagje uit Sneek en omgeving ontdekken per fiets? Ook te water is Sneek prima te ontdekken met een groep. Denk aan zeilles, zeilboten huren, sloepen(stads)tochten, sloepen huren e/o jachtverhuur. U verblijft in één van de hotels die Sneek rijk is of u kunt terecht in een groepsaccommodatie.


Voor nog meer suggesties kunt u terecht bij het VVV Sneek. Wij wensen u alvast veel plezier in Sneek!

Bezig met laden