10-09-2016_culturele_Fruitmarkt__(11).jpgfluiserboot_electrisch_varen_4.JPGAldfryslan_groep.jpgToerist-VI-Waterpoort-Sneek (1).jpgElectrisch varen_theater Sneek.JPGS=M_7.jpg

Rondvaart

Rondvaarten in Sneek    

Stadsrondvaart 

De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt u graag mee voor een unieke rondvaart door de grachten van Sneek. Door de geringe doorvaarthoogte kunnen we u unieke plekken van Sneek laten zien en kan de schipper vertellen over de rijke geschiedenis van Waterpoortstad Sneek. De vaartochten: De middagrondvaarten van 60 minuten starten we bij het Fries Scheepvaartmuseum en brengen we een bezoek aan de Waterpoort.

Kaarverkoop:
VVV Sneek, Kleinzand 16, 8601 BH SNEEK, tel.: 0515-750678
Opstapplaats Theater Sneek, westersingel 28, 8601 GR Sneek
I www.grachtenrondvaartsneek.nl
 

Electrisch boten via Binnenstad bootverhuur

Via Binnenstad Bootverhuur kunt u vanuit het centrum van Sneek elektrisch aangedreven dagboten en sloepen huren. De electrische boten zijn eenvoudig te besturen zijn. De doorvaarthoogte is zeer laag zodat onder de stadsbruggen door gevaren kan worden en heel Sneek te water kan worden verkend.

www.binnenstadbootverhuur.nl


Rondvaart met een museumsloep

Het is een belevenis om samen met familie, vrienden, collegae of zakelijke relaties Sneek en omgeving te ontdekken vanuit onze sfeervolle sloepen.
I Rondvaartbedrijf Allure

 

Rondvaart over Sneekermeer 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een rondvaart over het Sneekermeer of de andere Friese meren? Je kunt individueel meevaren op vastgestelde data, maar de rondvaartboot is ook voor een heel gezelschap te reserveren. 

https://rondvaartsneek.nl/

 

Lees meer over rondvaarten bij watersportmogelijkheden in Sneek. 

 

Bezig met laden