XMAS Sneek

SNEEK IN KERSTSFEER

Het 2e weekend van december is het al vol op Kerst in Sneek!

Op zaterdag 10 december zal de Kerstman feestelijk onthaald worden met een verlichtte Kerstparade. De grote Kerstbomen worden geplaatst en op zaterdagmiddag wordt ook de Kerstverlichting feestelijk ontstoken. Tijdens XMAS Sneek zijn er veel ludieke (Kerst)activiteiten in heel veel winkels, de kerstmarkt op het Grootzand en met de Scharnestraat in Dickenssfeer kom je helemaal in de kerstsfeer!

Op koopzondag 11 december is het tijd voor een combinatie van de Kerstmarkt & Lekker Sneek op het Grootzand. Winkels worden uitgedaagd om hun etalages om te toveren in Kerstsfeer en ludieke Kerstacties te bedenken. Ook kunnen ze inschrijven op een Kerstkraam op de Kerstmarkt.

Met daarbij diverse straattheateracts en livemuziek in de binnenstad is Sneek op zaterdag 10 december en zondag 11 december ‘the place to be’ voor kerstshoppen!

 

XMAS Sneek

Verlichten grote Kerstboom

Verlichten grote Kerstboom
De prachtige grote Kerstbomen in de grachten van Sneek worden opgetuigd en prachtig verlicht. Op zaterdagmiddag 10 december, zodra het schemer wordt, zullen ze feestelijk ontstoken worden.

Live muziek XMAS

Live muziek XMAS
Op zondag 12 december zullen diverse muziekacts in Kerstsfeer het winkelend publiek in Sneek vermaken!

Op de foto met een kerstfiguur

Op de foto met een kerstfiguur
Bij verschillende winkels/horeca in Sneek kom je opblaasbare kerstfiguren tegen. Leuk voor de kids om ze allemaal te zoeken en/of mee op de foto te gaan!
Bezig met laden