XMAS Sneek

SNEEK IN KERSTSFEER
De binnenstad van Sneek wordt in december omgetoverd tot een prachtig verlicht winters tafereel. De grote Kerstbomen worden weer opgetuigd, skutsjes in de grachten van Sneek voorzien van lichtjes en heel Sneek is gehuld in sfeervolle kerstverlichting en prachtige Kerstetalages. Met extra koopavonden, extra koopzondagen en diverse warme winterse kerstactiviteiten is Sneek in de decembermaand zeker een (shop)bezoek waard!
Met het ontsteken van de Kerstbomen in het 2e weekend van de december en ludieke XMAS activiteiten in heel veel winkels, de Kerst-& Dickensmarkt op het Grootzand en in de Scharnestraat kom helemaal in de Kerstsfeer! Via de Galigastraat kunnen bezoekers het rondje vervolgen naar de Marktstraat en Leeuwenburg, waar horeca ondernemers culinaire wintergerechtjes serveren. 

Activiteiten XMAS Sneek

XMAS Sneek

XMAS Sneek
Tijdens X-Mas Sneek zal heel Sneek in Kerstsfeer gehuld zijn. Lekker hapjes, kerstbomen, Kerstetalages en kerstacties bij de winkels zijn de steekwoorden. Live (Kerst)muziek en Kerst straatacts zullen het winkelend publiek vermaken. En natuurlijk kun je op de foto met de Kerstman.

Charles Dickens straat

Charles Dickens straat
Tijdens XMAS Sneek zal ook de Scharnestraat weer geheel in Dickens stijl worden omgetoverd. Lekkernijen en Kerst accessoires zijn te koop bij de diverse gezellig aangeklede kramen. Heeft u belangstelling voor een kraam, neem contact op met Café De Bakkersdochter.

Ontsteken Kerstboom

Ontsteken Kerstboom
Op de zaterdag 10 december worden de prachtige grote Kerstbomen in de grachten van Sneek feestelijk ontstoken aan het eind van de middag.

Heel Sneek zingt kerstliederen

Heel Sneek zingt kerstliederen
Iedereen is welkom op zaterdagavond 10 december in de Sint Martinuskerk om te komen genieten van prachtige kerstliederen, een kerstverhaal, kerstgedicht en diverse muzikale optredens in kerstsfeer. Na afloop kun je onder het genot van een (gratis) glaasje glühwein en een oliebol nog even nagenieten.

Live muziek XMAS

Live muziek XMAS
Op zondag 12 december zullen diverse muziekacts in Kerstsfeer het winkelend publiek in Sneek vermaken!

Met de Kerstman op de foto

Met de Kerstman op de foto
Je eigen kerstgroet maken? Dat kan! Ga met de enige echte Kerstman op de foto. Onze fotograaf staat voor je klaar!

Doldwaze kerstacts

Doldwaze kerstacts
Doldwaze kerstacts zullen Sneek op stelten zetten tijdens XMAS Sneek.
Bezig met laden