Theater Sneek

Het cultureel seizoen is geopend!

Voor het volledige theaterprogramma kijk bij de uitagenda op deze site of op de site van Theater Sneek.

Theater Sneek

In het hartje van de sfeervolle stad Sneek vindt u het net zo sfeervolle Theater Sneek. Met zijn karakteristieke uiterlijk met een 23 meter hoge toneeltoren, is het theater een heuse blikvanger in de Waterpoortstad. Wanneer de avond valt, geeft deze toneeltoren de kleur weer van de genre voorstelling welke die avond te zien is in het theater.

Neem binnen plaats in de foyer en geniet van uw drankje terwijl de artiesten zich achter de schermen opmaken om uw dagje of avondje uit onvergetelijk te maken. Of u nu een liefhebber bent van cabaret, muziek, dans of een show voor de hele familie, in het nieuwe programma treft u altijd wel een voorstelling die bij uw voorkeuren aansluit. Al die bijzondere voorstellingen zijn te aanschouwen in een prachtige zaal met zeer comfortabele stoelen. Komt u met uw geliefde? Neem dan plaats in één van onze loveseats op het balkon, voor dat extra romantische tintje.

Routebeschrijving

vanaf Station Sneek:
Ga tegenover het station de Stationsstraat in. Sla na ongeveer 350 meter (voor de brug) linksaf en u bevindt zich op de Westersingel. U vindt Theater Sneek na 10 meter lopen.

met de auto:
Neem vanaf de A7 afslag 20 naar de Ring Sneek (west): Hemmen A7, Antonius Ziekenhuis. Volg de borden P-centrum en vervolgens de borden P-centrum Veemarkt.

Adres

Theater Sneek
Westersingel 28
8601 GR Sneek
Telefoon 0515 - 431 400
www.theatersneek.nl

(foto: Theater Sneek)