Ronald Snijders Try Out
Waterhoenstraat 2 Sneek -plan route - website
Ontdek het verhaal achter de absurdist Ronald Snijders in zijn nieuwe programma "Als mens", waar taalgrappen, vreemde liedjes en een briljante mix van absurditeiten wachten om je te vermaken.
  • maandag 26 februari18:00 - 23:00

Ronald Snijders werkt op dit moment aan een nieuw programma genaamd "Als mens". In dit programma gaat hij verhalen vertellen over zijn echte leven als mens. Hij wil laten zien wie de man is achter de absurdist, maar vooral hoe hij daar komt. Waarschijnlijk zal hij zijn bekende taalgrappen maken, vreemde liedjes zingen en buiten de grenzen van logica treden.

Eerder heeft Ronald Snijders al verschillende shows gemaakt, zoals "Verkeerde Benen", "One Man Show", "Welke Show", "Groot Succes 2" en "Een avond met mij". De Volkskrant noemde zijn shows een "groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes". Theaterparadijs schreef dat het "krankzinnig grappig" was en Theaterkrant kopte met "Grote Ronald is briljant". Zijn specialiteit ligt in absurdisme verpakt in zijn eigen vrolijk verwarrende logica, gepresenteerd in vormen als terzijdes, presentatieteksten, nieuwe woorden, dansjes en diashows.

Ronald Snijders schreef eerder "De Alfabetweter" en "De Schrikkelkalender", en werkt samen met Pieter Jouke aan het televisietheaterprogramma "De Staat van Verwarring".

Lees meer