Zomerexpositie Galerie Offingawier

Fiifgeawei 25 Offingawier - website
De Friese schilder Gert-Jan Veenstra exposeert in Galerie Offingawier. Deze expositie staat vooral in het teken van strand-, eiland- en waddengezichten.
  • zaterdag 6 juli t/m zondag 4 augustus13:00 - 17:00

Van 6 juli tot en met 4 augustus 2024 exposeert de Friese schilder Gert-Jan Veenstra in Galerie Offingawier. Naast zijn vertrouwde thema's, zoals sfeervolle zomerlandschappen en de betoverende vergezichten van en rond het Sneekermeer, staat deze expositie vooral in het teken van strand-, eiland- en waddengezichten. Bewonder het recente werk van deze kunstenaar in diverse formaten, die keer op keer zijn publiek weet te betoveren, te verrassen en te ontroeren.

Omdat Gert-Jan Veenstra, na zo’n 45 jaar professioneel tekenen en schilderen, behoefte had aan een overzicht van zijn oeuvre, verscheen onlangs het fraaie boek ‘Zeker, deze plek bestaat’. Ruim 200 pagina’s persoonlijke foto’s, reproducties van Veenstra’s mooiste werken, maar ook van kinder- en jeugdtekeningen en al lang vergeten reclamewerk. Tevens bevat het boek een beknopte biografie en interessante beschrijving van de lange reis van jeugdig talent naar gearriveerd kunstenaar. ‘Zeker, deze plek bestaat’ is onder meer verkrijgbaar in de galerie en via de website.

Meer informatie