Contactgegevens

B.V. Sneeker Jachthaven

Burgemeester De Hooppark 2 8605 CR Sneek - website
De Sneeker Jachthaven is op 13 december 1910 opgericht en beschikt voor onze aandeelhouders over 88 overdekte schiphuizen en 40 onoverdekte ligplaatsen.

Voor passanten beschikt de jachthaven over ca. 35 ligplaatsen langs de kade van de Oudvaart. U kunt bij ons in het zomerseizoen niet reserveren, wel vlak voor aankomst even bellen met de havenmeester of er nog plaats is: 06-15405898

De Sneeker Jachthaven is uniek om zijn ligging vlakbij de binnenstad van waterstad Sneek. Binnen 10 minuten wandelt u naar het centrum van de prachtige oude stad. Op 7 minuten loopafstand vindt u diverse supermarkten. Het sanitairgebouw is verwarm wat de haven uitermate geschikt maakt om het hele jaar rond te genieten van onze gastvrijheid. Overwinteren is bij ons tegen aantrekkelijke tarieven mogelijk.

Mocht u belangstelling hebben voor een vaste ligplaats dan dient u allereerst aandeelhouder te worden. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@sneekerjachthaven.nl).

Voor meer gegevens, tarieven en geschiedenis over onze jachthaven verwijzen we u graag naar onze website: https://www.sneekerjachthaven.nl/