Contactgegevens

Beauty Centre Hair Affair

Kleinzand 5 8601 BE Sneek - website

Tijd voor een nieuw kapsel?
Beauty Centre Hair Affair is gevestigd in een prachtig pand in de binnenstad van Sneek. In onze kapsalon en schoonheidssalon kunt u kwaliteit en een persoonlijke service verwachten. Ons professionele team is goed opgeleid en geeft u de aandacht die u verdient. Zowel de kapsters als schoonheidsspecialistes worden regelmatig getraind en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.
 
In onze kapsalon werken wij hoofdzakelijk met de producten van Artistique. Daarnaast gebruiken wij de producten van L’anza en Goldwell. De behandelingen in onze schoonheidssalon worden gegeven met producten van Skeyndor. De visagie brengen wij aan met make-up van PUPA Milano.
 
Ontspan, en laat u verwennen door het professionele team en hun kennis van de producten, ook voor u thuis.
 

Bezorgen:

Maak kennis met de HAIR AFFAIR PICK & GO!!  Van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:00 zijn wij telefonisch bereikbaar om je bestelling aan ons door te geven. (Let op! Alleen telefonisch) Ben je wegens omstandigheden niet in staat om het bij ons op te halen? Dan bezorgen wij in Sneek en omliggende dorpen op: donderdag 24 december tussen 15:00 en 16:00. Bij elke bestelling krijg je een leuk kerstpresentje van ons.”