Contactgegevens
DEVO
Grootzand 20 8601 AW Sneek -plan route - website
Familiebedrijf DEVO is typisch zo’n winkel die je als toerist wil bezoeken. Zo’n winkel kom je niet meer tegen in andere steden!
DEVO bestaat al meer dan 86 jaar en staat in de prachtige historische binnenstad van Sneek op Het Grootzand nr. 20 . De winkel ligt naast een steeg en is maar liefst 70 meter diep. De helft van de winkel ligt daardoor op het Grootzand en de het achterste gedeelte op De Singel. Het Grootzand heeft nog een steeds een gracht, De Singel helaas niet meer. Tot in de jaren 30 werden de goederen via vrachtschepen, in Friesland noemen we dat De Skûtsjes, aangeleverd. De achterzijde van DEVO bestaat uit een pakhuis waar vroeger de goederen vanuit de schepen ophoog werd getakeld. Een mooi historisch pand.

Devo is ruim en helder met een enorme keus aan artikelen, voor iedere smaak en iedere portemonnee. Van huishoudlinnen tot de laatste trends in breiwol en hobbyartikelen. Knopen, ritsen, naaigarens, scharen, haakgarens en breiwol. Ook een grote keuze in kaartenmallen en stempels , breed assortiment kousen en sokken. Daarbij ook een ruim assortiment in nachtkleding maar ook dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, handdoeken, theedoeken en Friesland artikelen. En daarnaast ook sterk vertegenwoordigt in ondergoed met een ruim keuze uit de merken Sloggi, Schiesser , Ten Cate, HL en Beeren.

Overzichtelijk maar ook heel gezellig met vriendelijk personeel, en mocht u iets zoeken, wij vinden het voor u. Want bij Devo is service buitengewoon normaal.

Webshop
De Devo heeft meerdere webshops, zodat u ook thuis kunt genieten van de service die u van ons gewend bent.


Kortom: DEVO (webshop) is zeker een bezoek waard.