Contactgegevens

Grand-café De Walrus

Leeuwenburg 11 8601 CG Sneek - website

Zeven dagen per week, van ’s morgens vroeg, tot ’s avonds laat Op een prachtige locatie, midden in het historische centrum van Sneek is Grand-Café De Walrus te vinden. Het kloppend hart van de Friese stad. “De Walrus is de horecazaak die voorheen in de stad ontbrak. Mede door de prachtige locatie en de vele activiteiten die De Walrus organiseert, is De Walrus de ontmoetingsplaats van Sneek geworden”. 

Ongedwongen sfeer
Wat is het geheim achter De Walrus? “De sfeer. Er is hier een sfeer van ongedwongenheid. Ons bedrijf heeft een lage drempel. Niets hoeft en alles kan. We willen een soort huiselijkheid uitstralen. Door de warme kleuren van het interieur, met stoelen en banken waar je uren lang heerlijk op kan zitten, nostalgische fotoportretjes en spiegels in barokke lijsten aan de wanden en ingetogen verlichting. Het is de intieme sfeer van de bruine kroeg, maar alleen is het bij De walrus allemaal een stuk ruimer. Zeven dagen per week, van ’s morgens tot ’s nachts, is het gezellig druk. ”Mensen drinken ’s morgens graag koffie met een stukje van onze beroemde, zelfgemaakte monchoutaart, daarna volgt de keuze uit een uitgebreide lunch. Halverwege de middag komen er mensen bij ons om te borrelen of gewoon even lekker genieten op ons terras. Vanaf een uur of vijf beginnen gasten te dineren en daarna wordt er weer geborreld.”

Genieten op het terras
Vanaf het prachtige terras heeft iedereen een schitterend uitzicht op één van de mooiste plekjes van historisch Sneek. Om de terrasmaanden wat te verlengen zijn is er op beide terrassen extra verwarming geplaatst in de vorm van heaters en openhaarden. Zo kan er bijna op ieder moment van het jaar van de terrassen gebruikt gemaakt worden.