Contactgegevens

LAB36 woon & lifestyle winkel

Scharnestraat 36 8601 BB Sneek - website

LAB36 is een creatieve plek! Op deze plek is een woon & lifestylewinkel met handgemaakte producten van vilt en ecoprint, maar ook mooie ingekochte producten die passen bij de sfeer, zoals Happy Soaps, Earth Elements, Imbarro, oorbellen van FlowJewels en Vibe, armbanden en kettingen van Van Mauz, porcelein van Viva Scandinavia een Tokyo.


Woon- & lifestylewinkel

LAB36 woon- & lifestylewinkel combineert het tonen van het eigen ambacht met de verkoop van handgemaakte textiele producten, in combinatie met het printen van stoffen. Denk aan vilten sjaals, ecoprint mode items tot handgemaakte wandpanelen, wallhangers, posters, kussens, tassen etc. Ook worden bijzondere woon & lifestyle items verkocht , zoals oorbellen, armbanden, kettingen, soapbars voor haar & huid, porselein, glas, aardewerk, cadeaupapier, shawls. Dit alles zoveel mogelijk handgemaakt, duurzaam en in Nederland.

workshops

Je kunt online inschrijven voor creatieve workshops, zoals viltworkshops, ecoprint, alcoholinkt cards, acrylic pouring, je eigen stoffen verven en kids-workshops. In de zomer kan dat ook lekker buiten. Kijk op de site voor het actuele workshop overzicht.

Kleur & stijladvies

In het LAB36 is ook een plek gecreëerd voor de stijlstudio van LIANA kleur & stijl voor persoonlijk kleur- en stijladvies & visagie. 

Bezorgen in Sneek

Bestellen via de webshop is ook mogelijk: www.LAB36.nl