Contactgegevens

Restaurant Vaticaan

Grootzand 10 10 8604 AW Sneek - website

Welkom op de website van Lunch & Dinner Café ’t Vaticaan, gelegen in het hart van het pittoreske Sneek. Niet alleen de ligging van het pand is bijzonder, maar ook het interieur van dit grachtenpand mag op zijn minst apart genoemd worden. Laat u verrassen terwijl u onze website doorloopt en een kijkje neemt in onze keuken.

Onder het genot van een hapje, drankje of een uitgebreid diner kunt u wegdromen op zwoele zuidelijke ritmes of genieten van ouderwetse jazz met een modern tintje. Het gaat natuurlijk niet alleen om de aankleding van het pand of de lekkere muziek,

maar ook zeker om de menukaart. Ook op dit vlak kunnen wij u verrassen met enkele onorthodoxe gerechten zoals u kunt zien op onze uitgebreide kaart. Naast onze vaste kaart bieden wij u een wekelijks variërend menu met zowel vlees als visgerechten en ook de vegetarische schotels worden niet vergeten.

We kunnen ons voorstellen dat u ook wel eens met een grotere groep uit eten zou willen of dat u een leuke locatie zoekt voor een feest of receptie. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat we u in goed overleg een leuk en vooral lekker voorstel kunnen doen. 

 

Bezorgen in Sneek

Telefonisch Bestelling doorgeven: woensdag van 16:00 tot en met 19:30 uur en donderdag t/m zondag van 12:00 tot 19:30 via 0515-432607 (maandag en dinsdag gesloten)
 
Afhalen: Woensdag vanaf 17:00 uur tot max 20:00 en donderdag t/m zondag vanaf 12:00 tot max 20:00
 
Deliveryservice: Woensdag t/m zondag vanaf 17:00. Wij bezorgen alleen binnen Sneek met een minimale besteding van 35 euro.