Contactgegevens
Roasted Beans - Coffee roasters
Zwarteweg 3C 8603 AA Sneek -plan route - website

Roasted Beans - Coffee roasters is een micro koffiebranderij gelegen nabij het gezellige centrum van Sneek. Wij branden koffie van top kwaliteit en leveren direct vanuit onze koffiebranderij. Overal waar je maar komt kun je koffie krijgen, maar nauwelijks vindt je echt vers gebrande koffie. De meesten kennen het echte verhaal achter de koffie die wordt geschonken niet. Dat is erg jammer! Wij weten hoe waanzinnig verse koffie kan smaken en willen jou dit graag laten ervaren.

Met passie voor goede verse koffie zijn wij begonnen om thuis te experimenteren met het branden van koffiebonen middels een pan brander. Na vele kilo's te hebben gebrand en samen met vrienden, familie en kennissen te hebben uitgetest, waren de reacties uitermate positief: Roasted Beans was geboren. Proefondervindelijk wordt nog altijd de inkoop van groene koffie en het brandproces geperfectioneerd. Wij willen dat jij de reis die onze koffies maken kunt voelen en proeven: de meest verse en bijzondere koffies, met allemaal hun eigen verhaal.

Heerlijke vers gebrande koffie, diverse losse thee soorten, een rijk assortiment koffie - thee accessoires & de mooiste koffiemachine voor bij u thuis of op de zaak.

Wij nodigen jou graag uit om langs te komen bij ons in de branderij om te voelen & proeven welke verse koffie jij lekker vindt. Proef het verschil van vers gebrande koffie en geniet nog meer van jouw koffie moment.