Contactgegevens

Seizoensgebonden

Grootzand 76A 8601AZ Sneek - website

Dé bloemstylist als het gaat om zijden boeketten, zijden bloemwerk en rouwboeketten. Seizoensgebonden is gevestigd in een prachtig oud pandje aan het Grootzand 76A te Sneek waar ik, Jacqueline, werk met zijden bloemen en overige natuurlijke materialen.
Laat je in onze winkel verrassen door een kleurrijke en unieke zijden bloemenzee waardoor je wordt geïnspireerd. Ervaar de mogelijkheden op het gebied van blijvend bloemwerk, met als uitgangspunt je interieur of bedrijfsruimte.

Er zijn veel redenen waarom iemand voor zijden bloemwerk kiest. Op langere termijn is het natuurlijk veel voordeliger omdat het jaren mee gaat en daardoor ook een duurzame oplossing is. Bovendien heb je geen omkijken naar zijden bloemen maar wel een altijd verzorgde uitstraling. Ik maak jouw boeket of bloemwerk geheel naar wens met veel enthousiasme zodat jij dagelijks kunt genieten van een verzorgd interieur. 

Zijden bloemwerk is bij ons maatwerk en wordt gemaakt aan de hand van foto’s van het interieur, de afmetingen, je persoonlijke smaak en het budget. Je kunt kiezen voor het totale plaatje, vaas inclusief bloemwerk waardoor het perfect op elkaar is afgestemd. Daarnaast hebben wij een zeer royale collectie met vazen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen vaas mee te brengen, deze maken wij dan passend voor je op.