Contactgegevens

Valentijn, Bloemen, styling & Logement

Gedempte Pol 30 8601 BZ Sneek -plan route - website

Valentijn is al jarenlang een begrip in Sneek en (verre) omgeving. Creativiteit en kwaliteit is waar het bij Valentijn om draait. Dat zie je terug in de boeketten, de arrangementen, het assortiment, de winkel, in de service, de styling én in de medewerkers. De meeste bloemen en planten worden lokaal ingekocht en zijn duurzaam gekweekt. Alles is nét even met meer aandacht en liefde voor het vak uitgevoerd. En dat zie je. Het is Valentijn zoals het moet zijn.

Bezorgen
Om u nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn kunt u vanaf heden online uw gewenste boeket bestellen! We hebben voor u 3 soorten schitterende boeketten op stijl geselecteerd. Ook kunt u onze fantasie de vrije loop laten gaan bij de laatste optie. Voor speciale wensen kunt u ten alle tijden contact opnemen. 

Logement Valentijn

Bij stadslogement Valentijn verhuren we een vierpersoons appartement en 2 studio’s. Onze logementen hebben alle 3 een andere unieke sfeer. Vanzelfsprekend houden wij van bloemen en planten en dit zie je dan ook terug in de inrichting. Elk logement heeft een eigen ingang, een eigen badkamer, een zithoek en uiteraard een heerlijk bed. Het vierpersoons logement beschikt verder nog over een grote keuken, een dakterras en een badkamer met bad. Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over beschikbaarheid, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via de app: 06-20135756. We hopen jullie eens te mogen ontvangen in een van onze logementen.