Contactgegevens

Ziggo fashion

Grootzand 7 8601 AR Sneek -plan route - website

Ziggo Fashion is een hippe eigentijdse modewinkel die niet leeftijdsgebonden is. Ziggo Fashion verkoopt kleding van verschillende Deense, Spaanse, Engelse, Duitse, Belgische en Nederlandse modemerken. We verkopen de tegekke , kekke collectie van Who,s That Girl, het van Nederlands bodem jurkjes merk Le Pep,Just Believe, Love & Divine, Revelz, Bench, B Young, Ichi , Claesens, Joules. Ook de sieraden en kleding van My Jewellery en HINTH.

Je kunt er terecht voor de prachtige jassen van Ilse Jacobsen, in vele kleuren , modellen en maten. En wat dacht je van de Spaanse collectie Skunk Funk die alles maakt van Organic cotton waar wij het enige verkooppunt van Friesland zijn. Of wat dacht je van die te gekke clumpy's in alle kleuren die er maar te koop zijn. Daarnaast biedt de winkel een uitgebreid assortiment aan jeans van het topmerk LTB. Leren tassen en riemen van Legend en het tegekke merk Pepe Jeans. 

Ben je in de mooie watersportstad Sneek, kom dan zeker eens langs bij Ziggo Fashion, waar eerlijk en deskundig advies op de eerste plaats staat.

Alle bestellingen worden gratis verzonden. Ook kun je personal shoppen op afspraak. 

Ziggo Fashion.....net even anders!