Sneek Magazine, toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken

Het Sneek = Meer magazine 2023 is een inspiratiemagazine voor gasten van onze watersportstad waarin ze kunnen lezen over de bezienswaardigheden en de historie van de stad, maar ook adressen vinden om lekker te eten, leuke winkels en ook worden diverse activiteiten en watersportmogelijkheden belicht. Er worden tips gegeven door Snekers en door toeristen. In het magazine is een handige stadsplattegrond met musea en highlights van Sneek opgenomen en een evenementenkalender.

Lees het magazine hier binnenkort online!

Of lees meer vakantietips in Sneek

Uw winkel, restaurant of toeristisch bedrijf in het Sneek magazine?

Het magazine verschijnt in een oplage van 25.250 exemplaren en wordt verspreid via VVV’s in de regio (VVV Waterland van Friesland), restaurants, winkels, watersportbedrijven, hotels, campings en andere verblijfsaccommodaties in de regio. Het magazine geeft thematisch allerlei handige, leuke informatie toegespitst op de toerist. Wij zijn hierbij gaan denken uit de beleving van een toerist. Wat wil de toerist doen en zien, waar kan hij/zij wat huren, wat zijn de bijzonderheden van en in Sneek, waar kan hij/zij overnachten en/of eten en drinken.  Thema’s zijn: shoppen, bijzonderheden, actief en verhuur, watersport,  activiteiten (binnen en buiten) groepsactiviteiten en natuurlijk de evenementenkalender van Sneek en de regio.  Meer informatie over tarieven leest u hier en mocht u vragen of opmerkingen hebben, dat kan via het contactformulier!

Het Sneek magazine uitgeven aan jouw gasten?

Wil je het magazine aan de gasten meegeven van jouw toeristische bedrijf, horecazaak of winkel? Laat je gegevens achter via het contactformulier en we plaatsen je op de distributielijst.