Sneek Magazine 2024

hét inspiratiemagazine voor Sneek en omgeving

Het Sneek = Meer magazine 2024 is een inspiratiemagazine voor gasten van onze watersportstad waarin ze kunnen lezen over de bezienswaardigheden en de historie van de stad, adressen kunnen vinden om lekker te eten, het aanbod van leuke winkels en ook worden diverse activiteiten en watersportmogelijkheden belicht. Er worden tips gegeven door Snekers en door toeristen. In het magazine is een handige stadsplattegrond met musea en highlights van Sneek opgenomen en een evenementenkalender. Het Sneek Magazine is gratis verkrijgbaar bij hotels en campings in Sneek e.o. en bij VVV Waterland van Friesland.

Lees het nieuwe magazine hier online!

Top 10 Sneek

"to do'

Ontdek de top 10 activiteiten die Sneek te bieden heeft en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze bruisende stad! Maar dat is nog niet alles - Sneek heeft nog zoveel meer in petto om je dagen te vullen met plezier en avontuur.

Vakantietips

in Sneek

Duik in het verfrissende water en ga suppen langs de prachtige kanalen en waterwegen van Sneek, of test je vaardigheden op de minigolfbaan voor een middag vol competitief vermaak. Voor de actievelingen onder ons is er ook de mogelijkheid om de hoogte in te gaan tijdens een spannende klimsessie, of om strikes te gooien op de bowlingbaan met vrienden en familie.

Ontdek nog meer

in Sneek

Maar... er is nog veel meer te ontdekken! Verlies jezelf in de charmante straatjes van Sneek terwijl je de lokale winkels en boetieks verkent, geniet van heerlijke maaltijden in de gezellige restaurants en cafés, of maak een ontspannen wandeling langs de historische grachten en prachtige grachtenpanden.

Kortom, of je nu op zoek bent naar actie en avontuur of gewoon wilt genieten van de ontspannen sfeer van deze prachtige stad, Sneek is leuk voor iedereen. Kom langs en laat je verrassen door alles wat Sneek te bieden heeft!

Inspiratie opdoen

Uw winkel, restaurant of toeristisch bedrijf in het Sneek magazine?

Het magazine verschijnt in een oplage van 25.250 exemplaren en wordt verspreid via VVV’s in de regio (VVV Waterland van Friesland), restaurants, winkels, watersportbedrijven, hotels, campings en andere verblijfsaccommodaties in de regio. Het magazine geeft thematisch allerlei handige, leuke informatie toegespitst op de toerist. Wij zijn hierbij gaan denken uit de beleving van een toerist. Wat wil de toerist doen en zien, waar kan hij/zij wat huren, wat zijn de bijzonderheden van en in Sneek, waar kan hij/zij overnachten en/of eten en drinken.  Thema’s zijn: shoppen, bijzonderheden, actief en verhuur, watersport,  activiteiten (binnen en buiten) groepsactiviteiten en natuurlijk de evenementenkalender van Sneek en de regio.  Meer informatie over tarieven leest u hier en mocht u vragen of opmerkingen hebben, dat kan via het contactformulier!

Het Sneek magazine uitgeven aan jouw gasten?

Wil je het magazine aan de gasten meegeven van jouw toeristische bedrijf, horecazaak of winkel? Laat je gegevens achter via het contactformulier en we plaatsen je op de distributielijst.